Графік роботи:  
Пн-Пт:  с 09:00 до 19:00  
Сб:  доставка
Bc:  доставка

Лоукост-авіакомпанія Wizz Air змінила правила провезення багажу

Лоукост-авіакомпанія Wizz Air змінила правила перевезення вантажу

Як і будь-який лоукост, компанія пропонує квитки по низькій ціні, але в той же час, вводить велику кількість корисних додаткових послуг. Вони покращують ваш комфорт під час польоту, але, звичайно ж, платні. Зокрема, зміни у питанні перевезення вантажу останній раз вносились у жовтні.


Стандарт ручної поклажі, що може бути з вами на борту, був 55x40x23cм. Окрім того, враховувалась вага – він не повинен був перевищувати 10 кілограм. Компанія заявила, що кількість пасажирів з ручною поклажею на борту, зменшиться. Ними зможуть стати 90 перших пасажирів.

Зараз же компанія вводить платну послугу Wizz Priority. Чим вона цікава?

Дякуючи їй, ви зможете першим потрапити на борт, а також мати з собою ручну поклажу і сумку розміром 40 x 30 x 18 см. Варто відзначити, що ця послуга не дає пріоритету при реєстрації чи проходженні прикордонного контролю.

Але правила змінилися, відтепер право провозити ручну поклажу на борту отримають тільки пасажири, що оплатили Wizz Priority. Ручну поклажу пасажирів, що не оплатили послугу, працівники авіакомпанії перемістять у відсік, де зберігається багаж перед відльотом. Після прильоту ручна поклажа буде видана, як звичайний багаж.

Таке рішення представники авіакомпанії пояснюють тим, що в літаках невеликі багажні відділення, тому не кожен пасажир може взяти з собою на борт поклажу.

Відгуки покупців

Ще немає відгуків.

Залиште свій відгук про цей товар