Графік роботи:  
Пн-Пт:  с 09:00 до 19:00  
Сб:  доставка
Bc:  доставка

Roncato Zeta валізи створені саме для вас!

Валізи серії Zeta від легендарної італійської компанії Roncato варті уваги навіть самого прискіпливого покупця! Панелі валіз серії Roncato Zeta виготовлені з міцного, високоякісного полікарбонату і це є головною родзинкою серії!

Цей матеріал стійкий до впливу вологи, вигорання, тобто колір валізи залишиться незмінним і буде вас радувати на протязі всього терміну експлуатації. На поверхні панелей не залишається слідів від подряпин і, звичайно ж тому, що полікарбонат стійкий практично до всіх механічних пошкоджень. До цього варто додати, що полікарбонат не боїться ударів, стійкий до атмосферного впливу і не змінює свою структуру під впливом низьких температур.

Особливого шику валізам Zeta надає оригінальний дизайн - діагональний рельєф з ефектом 3D, завдяки якому вироби не тільки виглядають неймовірно стильно, але і відрізняються підвищеним рівнем стійкості до подряпин.

У серії представлені валізи різних габаритів - від маленьких (з габаритами ручної поклажі) до валіз-гігантів, в які ви зможете помістити неймовірно велику кількість речей. Тому ви легко підберете дорожній аксесуар для вашої мети - нетривалих відряджень або тривалої відпустки всією сім'єю.

Котити валізу легко і просто в будь-якій ситуації - завдяки чотирьом колесам і зручній телескопічній ручці, яка фіксується в зручному для вас положенні. Кожне з чотирьох коліс виготовлено з міцного матеріалу, стійкого до незначного пошкодження, а також кожне з них обертається на 360 градусів. Завдяки такій особливості конструкції пересуватися з багажем набагато зручніше, у порівнянні зі звичайними двоколісними валізами. Посилена конструкція колісної бази в валізах серії Zeta Roncato гарантує відсутність неприємних поломок. Ви можете з упевненістю відправлятися в будь-яку подорож! А для того щоб перенести багаж, на верхній частині валізи передбачена ручка зручної форми.

По периметру валіза Zeta закривається на блискавку підвищеної міцності, яка захищає речі від проникнення вологи і пилу. Також в комплектацію валіз цієї серії входить TSA-замок. Такий замок з підтримкою системи TSA знадобиться людям, які подорожують авіатранспортом, оскільки ця система використовується для перевірки багажу співробітниками аеропортів у всьому світі.

Внутрішній простір валіз серії Zeta розділено на два відділення, які закриваються окремо м'якою сіткою на блискавці. Завдяки такій зручній організації всі речі можна компактно скласти, а також результативно розкласти дрібні предмети і крихкий багаж. Текстильна бічна кишеня додатково підвищує комфорт перевезення багажу, оскільки в неї можна комфортно розкласти предмети першої необхідності.

Валізи серії Zeta Roncato - це дорожні аксесуари, в яких поєднується вишуканий італійський дизайн, відмінну якість і комфорт. Ви завжди будете раді такому придбанню.

Відгуки покупців

Ще немає відгуків.

Залиште свій відгук про цей товар