Графік роботи:  
Пн-Пт:  с 09:00 до 19:00  
Сб:  доставка
Bc:  доставка

Валізи March серія Rocky

Нідерландський бренд March, який не так давно вийшов на ринок нашої країни, привертає увагу валізами, виконаними в яскравому дизайні. Але не тільки яскравий зовнішній вигляд є головною перевагою цих виробів, а й високі показники міцності і надійності, на всю продукцію March Rocky є гарантія 5 років.

У виробництві валіз March використовуються, переважно, такі матеріали як полікарбонат, текстиль і пластик ABS. Найбільш міцними і довговічними є валізи, виготовлені з полікарбонату і поліпропілену - ці матеріали витримують удари, і навіть падіння з досить великої висоти. Крім того, на поверхні полікарбонатної і поліпропіленової валізи довше не утворюються подряпини, відповідно, вони довго зберігають привабливий дизайн.

В асортименті компанії March представлені кілька серій валіз з полікарбонату, наприклад, Rocky. Крім оригінального дизайну, в якому використана профільована передня панель, валіза відрізняється блискавкою, що контрастує з основним кольором. Наприклад, дуже модно виглядають поєднання чорної валізи і синьою або помаранчевою блискавки. Крім підвищених параметрів міцності і надійності, валізи серії Rocky відрізняються міцною алюмінієвою, висувною ручкою і двома додатковими ручками, за допомогою яких багаж можна переносити вертикально або горизонтально. Зручність транспортування гарантують чотири пари здвоєних коліс з каучуку, які пересуваються практично безшумно. Обертання коліс на 360 градусів додатково підвищує комфорт експлуатації. У кожній валізі встановлені замки безпеки TSA, які відповідають міжнародним стандартам.

Вашій увазі в лінійці валіз March також пропонуються комплекти валіз Rocky, що складаються з маленької валізи, середньої і валізи-гіганта. Валізи комплектів виготовлені з матеріалів, що комбінують ABS пластик і полікарбонат. Завдяки цьому поєднанню підвищується стійкість до стирання, перепадів температур. Ви можете бути впевнені, що ваші валізи з часом не втратять свій звичний колір. Більш того, на кожну валізу надається гарантія терміном на п'ять років.

У кожному комплекті є компактна валіза, яку можна брати з собою на борт літака, як ручну поклажу. Малогабаритна валіза March - відмінний вибір для нетривалих подорожей на невеликі відстані. Валізу середніх габаритів можна використовувати для відряджень, коли з собою потрібно взяти тільки найнеобхідніші речі і важливі документи. Валіза-гігант ідеально підійде для подорожей всією сім'єю, адже до неї можна скласти речі кількох людей.

Для зручності перевезення багажу, в кожній валізі передбачено два відділення, в одному з яких є притискні ремені. За допомогою цих ременів можна зафіксувати багаж, щоб він не пошкодився в процесі перевезення. Зсередини відділення вистелені міцною тканинною підкладкою, що виконана в чорному кольорі. Важливою особливістю є тканинний клапан, за допомогою якого одне відділення можна закрити на блискавку. Така організація внутрішнього простору спрощує транспортування багажу, навіть якщо вам потрібно перевозити великі обсяги речей.

Валізи March Rocky виготовлені з полікарбонату, який відрізняється такими перевагами:

  • Невелика вага, тому не навантажену валізу легко перевозити;
  • Підвищений рівень стійкості до перепадів температур, високих і низьких температур;
  • Ударостійкий, після деформації приймає колишні форми;
  • Особливе покриття захищає поверхні валіз від появи подряпин.

Валізи представлені різними кольорами, тому ви легко підберете для себе ідеальний варіант дорожнього аксесуара. Кожна деталь в валізах March Rocky красномовно говорить про високу якість, практичність і надійність!

Відгуки покупців

Ще немає відгуків.

Залиште свій відгук про цей товар