Графік роботи:  
Пн-Пт:  с 09:00 до 19:00  
Сб:  доставка
Bc:  доставка

Валізи March New Carat

Багато людей люблять подорожувати, але для того, щоб подорож дійсно стала вдалою, необхідно взяти з собою всі важливі для нас речі. А для цього нам потрібна валіза на колесах- найзручніший дорожній аксесуар. Завдяки такому аксесуару не доведеться нести тягар в руках. Люди вибирають валізи за різними критеріями, але все ж найважливішими є надійність і місткість. Особливо важливий перший критерій, адже якщо відвалилися колеса в аеропорту або поламана кособока блискавка можуть дуже сильно зіпсувати враження про поїздку. Далі ми розглянемо одного відомого виробника валіз, який встиг стати улюбленцем багатьох мандрівників.

Одним з популярних «валізних» брендів в Нідерландах і вже в інших багатьох країнах Європи є «March». Валізи March New Carat - аксесуари з цікавим дизайном, унікальною ергономікою. Серед всієї лінійки можна виділити валізи золотого кольору. Ці аксесуари відразу привертають увагу своїм цікавим кольором, а саме золотим забарвленням. Золото завжди виглядає благородно і дорого. Ці моделі випускаються в трьох розмірах.

  1. 1. Перший розмір розрахований на 110 літрів https://chemodan.ua/ua/catalog/chemodany/chemodan-gigant-iz-plastika-4-h-kolesny-110-l-march-new-carat-zoloto. Це найбільший розмір в цій лінії валіз, вага валізи такого розміру становить 4 кілограми.
  2. 2. Середній розмір - 73 літри https://chemodan.ua/ua/catalog/chemodany/sredniy-chemodan-iz-plastika-4-h-kolesny-73-l-march-new-carat-zoloto. Вага такої валізи вже менша - 3,4 кілограма.
  3. І обсяг самої маленької валізки - 40 літрів з вагою всього 2,2 кілограма https://Chemodan.ua/ua/catalog/chemodany/maly-chemodan-iz-plastika-4-h-kolesny-40-l-march-new-carat-zoloto.

Моделі валіз цієї лінії вже встигли завоювати вдячність багатьох людей і знайти своїх покупців. Ви можете бути точно впевнені в якості цих аксесуарів, які зроблені на новітньому обладнанні з використанням сучасних матеріалів. Валізи виготовлені з полікарбонату і ABS пластику - міцні матеріали, що не втрачають колір і стійкі до атмосферного впливу. Моделі March New Carat золотого кольору мають чотири безшумних колеса, які зроблені з каучуку і обертаються на 360 градусів. Також надзвичайній зручності при транспортуванні сприяє телескопічна висувна ручка з алюмінію.

Для захисту багажу у цій серії передбачено кодовий замок з системою TSA. Для горизонтального положення валізи на бічній частині передбачені пластикові ніжки. Всі три валізи закриваються на міцну блискавку. Мала валіза March New Carat в кольорі золото може зійти за ручну поклажу, але краще попередньо ознайомитися з вимогами до перевезень поклажі конкретної авіалінії. Моделі розділені на два відділення, всередині яких надійна і стильна підкладка. Для акуратного і компактного зберігання багажу всередині передбачені притискні ремені. Основне відділення закривається тканиною на блискавки. Сучасний зовнішній вигляд і вивірений до дрібниць дизайн, гарантія виробника - далеко не повний набір переваг валіз March New Carat «золото».

Також подібні валізи представлені і в інших кольорах. Пластикові валізи - це хороший захист багажу, завдяки пластиковому корпусу, довговічність, ударостійкість. Серед різноманітної палітри кольорів і варіантів розмірів, кожен знайде валізу саме для себе.

Відгуки покупців

Ще немає відгуків.

Залиште свій відгук про цей товар