Графік роботи:  
Пн-Пт:  с 09:00 до 19:00  
Сб:  доставка
Bc:  доставка

Roncato Double - валізи, про які ви мріяли

Новинка від відомої італійської компанії - серія валіз для ділових людей Roncato Double! Головною особливістю цієї серії є більш міцна блискавка, з двома бігунками, з додатковим захистом від вологи і пилу. Тепер ваш багаж і цінні речі ще більш надійно захищені під час подорожі!

Серія Roncato Double ідеально підходить діловим людям, вимушеним часто подорожувати. Адже основна валіза серії Double за розмірами відповідає вимогам до розмірів ручної поклажі, тому з нею ви запросто зможете подорожувати авіалініями. Важлива особливість серії, яка сподобається всім, хто працює віддалено - міцне, надійно захищене відділення для 15,6-дюймового ноутбука. Тепер ви зможете працювати з будь-якої точки світу, адже перевозити портативний комп'ютер зручно і безпечно за допомогою Roncato Double.

Корпус валіз серії Roncato Double виготовлений з міцного і легкого поліпропілену, в якому поєднуються максимальна легкість, міцність і стійкість до механічних пошкоджень. Окрім цих якостей, поліпропілен має надійну стійкість до деформації та вигорання. До того ж, поліпропілен - це екологічний матеріал, який на 100% піддається утилізації, а для його виробництва потрібно мінімальну кількість енергії. Купуючи валізу серії Roncato Double, ви виявляєте свою турботу про навколишнє середовище.

Важливим оновленням даної серії є більш міцний корпус, захищений від ударів, механічних пошкоджень і дії вологи.

На фронтальній панелі валізи розташовано велику, досить містку текстильну кишеню - в ній ви можете перевозити дрібні предмети, які завжди повинні бути під рукою. Цю кишеню, в разі необхідності, можна зняти. Родзинкою цієї моделі є отвір в передній поверхні кишені. Який створено для того, щоб можна було провести провід зарядного пристрою. Це дуже зручно, якщо вам потрібно працювати з ноутбуком.

У валізі передбачено надійний захист ваших речей- крім стандартного кодового замка, тут використовується система TSA, зручна при перельотах, оскільки дозволяє співробітникам аеропорту оглядати багаж без злому замка.

У валізах серії Roncato Double встановлено чотири подвійних колеса, які обертаються на 360 градусів, гарантуючи зручність пересування навіть в самому щільному потоці. Колеса виготовлені з міцного матеріалу, який не шумить при пересуванні. Додатковий комфорт при пересуванні гарантують телескопічна ручка і ручка на верхній частині, яка знадобиться, якщо вам буде потрібно перенести багаж, а не перекотити.

Внутрішнє відділення розділено на дві частини, які закриваються за допомогою текстильних клапанів на блискавці. Завдяки такому розподілу ви зможете компактно скласти всі речі, уклавши крихкий багаж так, щоб він не пошкодився при перельоті.

З валізами Roncato Double ваш багаж завжди приїде в безпеці!

Відгуки покупців

Ще немає відгуків.

Залиште свій відгук про цей товар