Графік роботи:  
Пн-Пт:  с 09:00 до 19:00  
Сб:  доставка
Bc:  доставка

Пластикові валізи: плюси і мінуси

Валіза - вірна супутниця будь-кого, хто відправився в подорож. Але коли справа доходить до купівлі нової валізи, то все актуальнішим стає питання: «Яку ж валізу купувати?». На сьогоднішній день різновидів таких дорожніх аксесуарів дуже багато, їх головна відмінність - матеріал, з якого виготовлено корпус. Останнім часом все популярнішими стають пластикові валізи і все більше виробників стали випускати моделі саме з пластика різного типу. Так давайте ж розглянемо, чим саме такі гарні, а можливо і погані пластикові валізи.

Для початку розглянемо плюси пластикових моделей валіз:

  • Перша перевага пластику перед тканиною - це його водонепроникність. Адже зрозуміло, що пластик точно не пропустить всередину воду. Це дуже важлива характеристика, оскільки мандрівникам не завжди щастить з погодою і, якщо потрапляєш з тканинною валізою під зливу, є велика ймовірність, що багаж стане мокрим.
  • Амортизуючі властивості. При ударі об іншу валізу або при падінні, пластик полегшить силу удару. А це означає, що в такій валізі сміливо можна перевозити крихкі предмети, наприклад сувеніри з чергової подорожі.
  • • Висока міцність. При виготовленні сучасних валіз найчастіше використовуються поліпропілен, полікарбонат і інші матеріали, які значно покращують зносостійкість валіз. Такі валізи не дряпаються, не тріскаються і навіть витримують вагу людини і сильні удари.
  • І, звичайно ж, дизайн. На пластиці можна зобразити все що завгодно, тому дизайнери не перестають дивувати покупців новими цікавими моделями. Пластикову валізу відразу притягує погляд, і часто Ви можете почути просте запитання: «А де Ви купили цю чудову валізу?». І вже точно Ви не загубите таку валізу серед інших на багажній стрічці в аеропорту, адже більшість пластикових моделей виконані в яскравих кольорах.
  • Елементарний догляд. За пластиковою валізою дуже легко доглядати, достатньо просто протерти її вологою тканиною.
  • Комплектуючі. Аксесуари пластикових валіз виготовлені з довговічного матеріалу, тому вона буде Вашим дорожнім супутником довгі роки.
  • Дитячі моделі. Популярність пластикових моделей також обумовлена тим, що випускається не тільки для дорослих, але і для дітей.
  • Ручка. У пластикових моделях валіз вона зроблена так, що при транспортуванні аксесуара навантаження йде на саму конструкцію, а не на кисть руки.
  • Індивідуальність. Ви можете самі створювати дизайн своєї валізи, наклеюючи на його корпус різні наклейки - спогади з різних країн.

На жаль і ці, на перший погляд, бездоганні аксесуари мають свої мінуси:

  • На відміну від тканинного аксесуара, пластикова валіза дряпається. Тому в аеропорту найкраще обмотувати такий дорожній аксесуар плівкою, інакше він може швидко втратити свій привабливий зовнішній вигляд. Однак це зауваження актуально лише для недорогих моделей. Адже в дорогих валізах використовується високоякісний пластик, який стійкий до подряпин.
  • Також для багатьох мінусом може стати більш висока ціна пластикових моделей в порівнянні з тканинними.
  • У пластикову валізу поміститься лише певна кількість речей, її неможливо збільшити, як наприклад це можна зробити з тканинними моделями валіз з розширювальними блискавками.
  • Вага пластикового дорожнього аксесуара найчастіше перевищує вагу тканинного.

З огляду на все вищесказане, вибір залишається за Вами - купувати Вам пластикову валізу чи ні. Також вибираючи валізу, враховуйте розмір моделі, якщо Ви не хочете здавати валізу в багажне відділення, то вибирайте маленьку валізу. Звертайте увагу на деталі: блискавка, кодові замки, кишені. Вибирайте валізи з чотирма колесами, везти багаж буде набагато легше. Добре, якщо валіза має кілька ручок - висувну і кілька звичайних, щоб було легко підняти валізу при необхідності.

Вдалої покупки валізи і хорошої поїздки!

Відгуки покупців

Ще немає відгуків.

Залиште свій відгук про цей товар