Графік роботи:  
Пн-Пт:  с 09:00 до 19:00  
Сб:  доставка
Bc:  доставка

Класифікація валіз за розмірами

Хоч асортимент валіз на сайті представлений великий і є з чого вибирати, проте деяких відвідувачів це бентежить і тут починаються довгі роздуми: «Який же чемодан мені потрібен? А чи всі речі можуть в нього поміститися? »І т.д. Особливо це актуально для тих, хто ще не подорожував або ж просто не було досвіду використання саме валіз. Тому спеціально для Вас ми створили доступне і зрозуміле роз'яснення специфіки застосування валіз різних габаритів. А по цій класифікації, вони діляться на маленькі, середні, великі і дуже великі. Отже, підказки всім покупцям про те, як правильно вибрати валізу для подорожей. Отже.

Валіза мала

Валіза мала

Маленька валіза найбільше підходить для поїздок в якості ручної поклажі. Однак, якщо поїздка короткострокова і туди можна вмістити всі Ваші речі, то цю валізу слід використовувати, як повноцінний багаж. Що стосується обсягу малої валізи , то він становить близько 40 л. Габарити валізи 40*55*20. Не завжди відповідність цим габаритам гарантує те, що Ваша валіза буде відповідати по всім параметрам до ручної поклажі. Не слід забувати ще й про вагу. Як правило, кожна авіакомпанія встановлює свої вимоги до ваги і габаритів. Саме тому перед подорожжю, вам обов'язково потрібно перевірити ці вимоги на сайті авіаперевізника.

Маленька валіза часто використовується для відряджень, короткострокових поїздок, якщо відправляється одна людина. Це обумовлено тим, що в цю валізу поміщаються лише найпотрібніші речі для однієї дорослої людини. Великий вибір валіз, який Ви знайдете у нас на сайті, надає вам можливість обрати будь яку з малих валіз. Ви обов'язково підберете для себе найкращий варіант!

Валіза середня.
Валіза середня

Цей тип валіз можна сміливо назвати самою популярною і затребуваною. Саме тому у нас на сайті є достатня кількість таких варіантів. Та й найбільша кількість багажних виробів випускаються саме середніх габаритів. З такою валізою Ви сміливо можете вирушати в подорож. Валізи такого розміру іноді достатньо для пакування речей двох осіб, все залежить від сезонності і тривалості поїздки. Обсяг валіз часто досягає 85 л, а висота її варіюється від 60 до 72 см. Випускаються моделі середніх валіз з різних матеріалів, від тканини і до пластика, що безпосередньо позначається на їх практичності. Від виробника також залежить кількість додаткових відділень всередині і зовні.

Валіза велика.

Валіза велика

Якщо висота виробу становить більше 70 см, то валіза вважається великою. Сума всіх величин валізи не перевищує 158 см (ширина, висота, довжина). Такі валізи воліють купувати сім'ї, або ж коли одній людині потрібно полетіти на дуже тривалий час. Якщо ж виникає питання чи все поміститься для сім'ї в один великий валізі, тоді краще брати дві середніх валізи, в цьому випадку Ви точно не прогадаєте. Аналогічно двом першим розмірам, такі валізи можна обрати з 2-ма і 4-ма колесами, що впливає на зручність пересування.

Валіза дуже велика - валіза-гігант.

валіза-гігант


Через достатню кількість внутрішнього простору в дуже велику валізу можна вмістити всі необхідні речі, тому Ви себе можете не обмежувати ні в чому. У випадку дуже великої валізи, сума габаритних розмірів починається від 158 см. Крім звичайних подорожей, за допомогою цієї валізи можна здійснювати справжні переїзди. Ви обов'язково повинні врахувати той факт перед купівлею, що дуже велика валіза зручна лише для річкового, морського чи автотранспорту. Найбільш вигідно валізу-гігант купувати під час розпродажу, тоді ціна на такі моделі найнижча.

У нашому інтернет магазині Ви можете вибрати валізу для будь-яких цілей, короткострокових і тривалих поїздок, для однієї людини або для всієї родини або будь-які інші варіанти. Сподіваємося, що наша класифікація допоможе вам зробити правильний вибір і купити валізу за низькою ціною! Хороших вам покупок!
Відгуки покупців

Ще немає відгуків.

Залиште свій відгук про цей товар