Графік роботи:  
Пн-Пт:  с 09:00 до 19:00  
Сб:  доставка
Bc:  доставка

Як правильно вибрати сумку на колесах?

Протягом усього життя людям постійно потрібно кудись поспішати: їхати на автобусі, машині, поїзді, пливти на кораблі, летіти на літаку. Це може бути відпустка, поїздка на дачу, відрядження, візит до друзів і так далі. Саме тому мати в своєму арсеналі дорожню сумку просто необхідно. Давайте докладніше розберемося, на що варто звертати увагу при виборі надійної сумки для поїздок.

  1. Габарити сумки.

    Отже, для початку, визначимося, якого розміру буде ваша майбутня сумка. Подумайте, яка за розміром дорожня сумка на колесах вам потрібна: маленька, середня, велика. Все ж таки часто розмір має значення. Але якщо купувати лише одну сумку, то варто зупинитися на сумочці середнього розміру. Звичайно ж, у велику сумку поміститься набагато більше, але ось тільки чи зможете ви потім підняти цей тягар? Адже в подорожі вам доведеться не тільки зручно котити свою сумку, а й часто піднімати її, щоб спустити по сходах, підняти в поїзд і так далі. Так що не варто вибирати величезну сумку, так як є ймовірність завдати шкоди своєму здоров'ю, просто надірвавшись. Перевагою для сумки на колесах буде наявність в ній спеціальної блискавки, яка збільшує її обсяг. Звертайте увагу на те, щоб дно сумки було жорстке.
  2. Головне, щоб ручки були надійні.

    Мова, звичайно ж, йде про ручку з висувною системою, інакше як ми будемо котити свою сумку? Вибирайте сумку з ручкою, яка буде виготовлена з металу і буде фіксуватися тільки в двох положеннях: коли вона засунута і коли вона висунута. Варіант механізму ручки, яка фіксується в будь-якому місці по довжині - ненадійний. Якщо є можливість, вибираючи сумку, висуньте ручку на повну довжину і походіть з сумкою по магазину, щоб зрозуміти чи підходить вам її довжина. Крім висувної ручки у сумки повинні бути ще пара ручок, за які можна понести її, а ручка збоку теж не буде зайвою. Ситуації бувають різні, наприклад, поламалися коліщатка, тоді дуже корисним буде ремінь через плече, хоча таким ременем оснащені не всі моделі.
  3. Детальніше про коліщатка.

    В основному колеса виготовляють з двох матеріалів: силікон і пластмаса. Краще вибирати сумки з силіконовими колесами, так як вони більш довговічні і не видають так багато шуму, на відміну від пластмасових варіантів.
  4. Забарвлення, матеріал і вага сумки.

    Вибирайте моделі з якісного матеріалу, який не пропускає вологу, і ваші речі не намокнуть, якщо раптом піде дощ або сніг. Практичним буде купити сумку на колесах темного кольору, на якому не так видно незначні забруднення і пил. А взагалі, колір - це особиста справа і смак кожного. Плюс яскравого кольору - можна швидко відшукати свою сумку на багажній стрічці. Вага порожньої сумки повинна бути якомога меншою. Уявіть, якщо сама сумка важить багато, то, скільки вона буде важити з речами?
  5. Важливі деталі.

    Купуючи сумку на колесах, зверніть увагу на таку корисну дрібницю як наявність кодового замка. Це набагато краще, ніж замочок з ключиком, який легко губиться. Маючи кодовий замок на сумці, ви не будете так сильно переживати про те, що ваш багаж легко можуть розкрити. Визначіться з тим, чи важлива для вас наявність в сумці кількох відділень, кишень. Хоча наявність великої перегородки в сумці завадить перевозити великі речі. Якісна сумка - це не тільки хороший матеріал, але і акуратно надійно прошиті шви і строчки, які не дозволять сумці порватися в самий невідповідний момент. Всі замочки, блискавки, висувні ручки повинні відкриватися і закриватися легко без труднощів. Так що не забувайте це перевірити. І пам'ятайте про те, що сумка на колесах, виготовлена з якісних матеріалів, не може коштувати дешево, тому не варто економити на речі, яка зможе прослужити вам довгі роки. Вдалої покупки і нехай ваша сумка буде вірним супутником у всіх ваших поїздках і нових подорожах.
Відгуки покупців

Ще немає відгуків.

Залиште свій відгук про цей товар